Segona edició del Seminari Internacional d’Entrenadors

Del 4 al 6 d’Octubre s’ha celebrat a Asnières-sur-Seine (Paris) la segona edició del Seminari Internacional d’Entrenadors sota l’organització de la “Fédération Française des Échecs”.

El seminari d’unes vint hores dividides entre divendres, dissabte i diumenge, tenia com a principal atractiu la ponència de l’entrenador israelià Boris Gelfand, qui va ser sots campió del món en 2012.

El curs es va dur a terme a les instal·lacions del “Château d’Asnières” on hi han assistit uns 40 entrenadors, majoritàriament francesos, però amb la representació d’altres països com Itàlia, Mònaco, Marroc i Andorra.

Per desgracia la situació geopolítica va fer impossible l’assistència de Boris Gelfand; no obstant, aquesta situació va ser compensada amb la presencia de Quentin Loiseau (director tècnic de la federació francesa), Romuald De Labaca (director i entrenador del club de Cannes) i Olivier Renet (qui té una gran reputació com a entrenador a França).

Tanmateix, Boris Gelfant va poder intervenir en el dissabte de forma telemàtica, en un dues llargues sessions de preguntes i respostes molt didàctiques, on també va deixar anar anècdotes del seu matx pel títol mundial en el 2012.

Felicitar a la federació francesa d’escacs per organitzar aquest seminari amb gran èxit; confiant que segueixin amb aquesta iniciativa per les següent edicions.

Galeria de fotografies.

2024 Séminaire Entraîneurs Paris

2024 Séminaire Entraîneurs Paris

Esteve Mateu Guiu

Esteve Mateu Guiu

Delegat GEVA-CEA