Andorra no aconsegueix repetir la gesta

Després de la gesta històrica d’ahir, avui l’equip andorrà buscava repetir la sorpresa contra Eslovènia, la selecció en 26ena posició del rànquing.

El primer resultat serien unes taules d’Oscar de la Riva en el tercer tauler on, en una partida tàctica de la Najdorf, els dos jugadors han optat per repetir jugades.

Malauradament Eslovènia s’enduria el matx amb les derrotes en el primer i segon tauler respectivament.

La última partida seria la derrota de Josep Maria Ribera en el quart tauler. Tot i la diferència de 400 punts, en Pepe ha plantat cara, mantenint una lluita que ha durat més de 5 hores.

L’equip segueix fent una Olimpíada històrica en la que demà buscarà donar una sorpresa de nou.

L’equip femení s’imposa a Sudan

L’Andorra femení s’enfrotava avui a Sudan, un rival perillós ja que la seva distribució de jugadors estava pensada per donar una sorpresa en els taulers inferiors.

El matx ha començat amb una ràpida victòria d’Andrea Henderson en el primer tauler; jugant un atac temàtic i rematant amb la seva habilitat tàctica.

Sudan empataria en el segon tauler on Ariadna de la Riva s’ha quedat inferior en l’obertura i, tot i els intents de complicar la partida, s’ha vist superada.

El 2-1 arribaria en el quart tauler de la mà d’Alexandra Muratet, en una partida on s’ha imposat sense problemes. Aquest resultat li ha servit per aconseguir el títol de WCM, enhorabona!

Júlia Muratet sentenciaria el matx en el tercer tauler amb una bona partida, capgirant la desavantatge obtinguda en l’obertura.

L’equip ara es troba amb la meitat de punts, demà buscarà guanyar a un rival teòricament superior per tal d’escalar posicions en la classificació.