Lance Henderson campió del primer Circuit Pirineu

Aquesta temporada s’ha inaugurat el Circuit Pirineu Andorra 2023/24., una fusió entre el Torneig Pirineu i els tradicionals Chess & Pizza.

El circuit està format per set tornejos de partides blitz a 3 minuts per jugador amb un increment de 2 segons per jugada. Abans de cada torneig els jugadors i acompanyants es reuneixen al tradicional Chess & Pizza.

Cal destacar l’èxit que ha tingut aquest Primer Circuit Pirineu. que ha comptat amb la participació dels millors jugadors del país, amb 2 Grans Mestres Internacionals, 1 Mestre Internacional, 3 Mestres FIDE, 3 Candidats a Mestre, entre molts altres jugadors que han vingut fins i tot de fora del país. També ha sigut una bona oportunitat perquè jugadors no federats puguin gaudir també de la emoció de jugar un torneig d’escacs.

El guanyador del Primer Circuit Pirineu ha estat el jove Gran Mestre Internacional Lance Henderson guanyant 3 dels 4 tornejos en els que ha participat i quedant segon en l’altre. La segona posició ha sigut pel Gran Mestre Internacional Oscar de la Riva, completant el podi el Mestre FIDE Daniel Gómez.

Pel que fa als trams d’ELO, el campió del tram A ha sigut l’Andria Ercoli que ha demostrat que li agrada i se li donen molt bé aquests tornejos, arribant a quedar tercer de la classificació general en alguns d’ells. Destacar també la participació del David Sinfreu que només s’ha quedat a un punt de l’Andria.

El campió del tram B ha sigut el Nabil Habib, un jugador que tot i no estar federat ha demostrat tenir un molt bon nivell de joc. El premi per la millor jugadora ha estat per la Julia Muratet.

Tots els participants esperen amb moltes ganes el segon Circuit Pirineu Andorra 2024/25 que es durà a terme a partir del mes d’octubre.

Galeria de fotografies a Flickr
Informació i bases del Circuit Pirineu

Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

20240607 Chess&Pizza (2)

20240607 Chess&Pizza (13)

20240607 Chess&Pizza (16)

20240607 Chess&Pizza (4)

20240607 Chess&Pizza (12)

20240607 Chess&Pizza (9)

Bases del Circuit

Inscripcions:
+376 366 681

Calendari

Resultats

Galeria de fotos